Recuperare medicala

Dacă ai nevoie să te recuperezi în urma unei accidentări, unei perioade de efort intens sau în urma unei afecțiuni, terapeuții noștri te pot ajuta.

Kinetoterapia

Kinetoterapia este un aspect important în programul de recuperare medicală și are o importanță majoră în afecțiuni ortopedice și disfuncții ale aparatului locomotor cum ar fi mersul sau echilibrul. Este de asemenea recomandată în tratarea unor afecțiuni sistemice rezultate în urma inhibării musculare, cum ar fi incontinența urinară sau disfuncții respiratorii de origine musculo scheletală.

Fizioterapia

Fizioterapia este una din cele eficiente forme de prevenire și recuperare a unei game largi de afecțiuni si este des folosită în tratamentele de recuperare medicală. Aceasta nu are efecte adverse si nu implică niciun risc pentru pacienți. Prin realizarea ședințelor de fizioterapie se va obține:

– Detoxifierea organismului
– Calmarea durerilor musculare
– Creșterea imunității
– Combaterea oboselii psihice, oferind un somn mai liniștit și odihnitor
– Creșterea mobilității articulațiilor
– Activarea circulației în întregul corp

Fizioterapia este indicată în probleme ortopedice, post-traumatice, reumatice, geriatrice, în afecțiuni ginecologice (amenoree și hipomenoree), reumatologice (artroze, artrită, spondilită), neurologice (nevralgii cervicobrahiale, nevrite, lombosciatică, discopatii la diferite nivele ale coloanei vertebrale), oncologice (dureri în carcinoame), precum și în alte afecțiuni.

Intrebari Frecvente

Ei Va Pot Ajuta

Recuperarea medicala cunoaste la noi in cabinet o imbinare intre tehnica clasica si cea moderna, interventii personalizate, flexibile in care rabdarea si respectul fata de pacient ocupa un plan principal.

Echipa noastra este formata din kinetoterapeuti specializati care folosesc tehnici si metode inovatoare, orientate spre rezultat, in functie de fiecare pacient in parte.