Masaj de terapeutic

Masajul terapeutic contribuie la eliminarea stresului si a oboselii, relaxeaza musculatura, atenueaza durerile si crampele musculare, stimuleaza circulatia sangelui.

Se recomanda in contuzii sau crampe musculare, febra musculara, dureri de spate, crampe abdominale, in insomnii, depresii sau agitatie psihica cu stari de panica.

Intrebari Frecvente

Scopul efectuarii masajului este acela este de relaxare si de inlaturare a senzatiei de oboseala.

La inceputul sedintei de masaj, kinetoterapeutul va va adresa intrebari de sanatate pentru a verifica si a tine cont daca suferiti de anumite boli care sunt totusi contraindicate masajului, precum:
– boli de piele (masajul se efectueaza persoanelor cu pielea sanatoasa, fara eczeme, eruptii, plagi, arsuri sau boli de natură parazitara sau inflamatorie.
– afectiuni precum: hipertensiunie arteriala , miocardita, infarct miocardic, embolie, varice inflamate, ulcer varicose, hemofilie.
– boli sau leziunile cu caracter hemoragic
– boli psihice cu caracter excitativ şi confuzional

Masajul de terapeutic are numeroase beneficii:
– te scapa de stress
– iti imunatateste calitatea somnului
– te ajuta impotriva depresiei si a anxietatii
– imbunatateste circulatia sanguine
– ajuta la eliminarea toxinelor din organism
– atenueaza contractile musculare si relaxeaza muschii care sunt tensionati
– intareste sistemul imunitar

Ei Va Pot Ajuta

In cabinetul nostru va asteapta o echipa energica si pozitiva, ce va ofera programe personalizate de mentinere a sanatatii si prevenirea imbolnavirilor cauzate de lipsa de miscare si a posturilor vicioase.