Fizioterapia

Fizioterapia este una din cele eficiente forme de prevenire si recuperare a unei game largi de afectiuni si este des folosita in tratamentele de recuperare medicala. Aceasta nu are efecte adverse si nu implica nici un risc pentru pacienti.

Prin realizarea sedintelor de fizioterapie se va obtine:

  1. Detoxifierea organismului
  2. Calmarea durerilor musculare
  3. Cresterea imunitatii
  4. Combaterea oboselii psihice, oferind un somn mai linistit si odihnitor
  5. Cresterea mobilitatii articulatiilor
  6. Activarea circulatiei in intregul corpul

Se indica in probleme ortopedice, posttraumatice, reumatice, geriatrice, in afectiuni ginecologice (amenoree si hipomenoree), reumatologice (artroze, artrita, spondilita), neurologice (nevralgii cervicobrahiale, nevrite, lombosciatica, discopatii la diferite nivele ale coloanei vertebrale), oncologice (dureri in carcinoame), precum si in alte afectiuni

Intrebari Frecvente

Prin fizioterapie pot fi tratate: durerile musculare (precum hipotrofia musculara), bolile reumatice, recuperarea medicala in urma traumatismelor grave, afectiuni respiratorii (precum fibroza chistica), afectiuni ale aparatului locomotor (precum hernia de disc, scolioza sau cifoza), afectiuni neurologice,hipertensiunea arteriala sau constipatia.

Cabinetul nostru este dotat cu echipamente specifice pentru: electroterapie, terapie prin ultrasunete, terapie cu laser, termoterapie si magnetoterapie.

Ei Va Pot Ajuta

In cabinetul noastru se foloseste cea mai noua tehnologie in domeniul fizioterapiei. Aparatele noastre sunt de ultima generatie, inovatoare, ce permit fizioterapeutului sa efectueze orice tratament impreuna cu toate celelelalte solutii tehnologice.

Membrii echipei noastre sunt specializati pentru a adapta planul de reabilitare fiecarui pacient in parte, bazandu-se pe o stransa colaborare kinetoterapeut-pacient.